Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2019/09/blog1.jpg

Only for Men wint Beste Winkelketen en Webshop Award Daar zijn we trots op!

Only for Men is in 2019 wederom in de prijzen gevallen; we hebben namelijk de prijs voor de Beste Winkelketen van Nederland en de Webshop Award in de categorie herenmode gewonnen. Voor ons is dit een waardering voor het continu bezig zijn met het verbeteren van het winkelconcept om zo aan te wensen van de klanten te blijven voldoen.

(online) Warenhuis voor mannen

Bij Only for Men staat de bezoeker centraal en dit wijst ook op de strategie die we sinds de oprichting in 2002 kennen. Wij vinden dat shoppen écht een uitje moet worden. Klanten moeten optimaal bediend worden; zij kunnen naast het shoppen ook van een drankje genieten, persoonlijk stijladvies ontvangen en op enkele locaties zelfs racen in een Xbox playseat of naar een barbier gaan. Op deze manier doen we er alles aan om een echt warenhuis voor mannen te zijn.

Het totaalconcept in de fysieke winkels, laten we ook terug komen in onze webshop. Ruim negen jaar geleden is de Nederlandse en Belgische webshop opgericht. Dit jaar winnen we al voor de vierde keer de Webshop Award in de categorie herenmode. De webshop van Only for Men heeft een enorm aanbod mannenmode van topmerken. Ook kunnen klanten in de webshop altijd terecht voor de beste deals of zich laten inspireren door diverse stijltips op de blog.

Beste Winkelketen en Webshop Award

De winnaars van de verkiezingen tot beste winkelketen van Nederland worden gekozen door consumenten. Genomineerde winkels worden onder andere op prijs, acties, kwaliteit, assortiment, deskundigheid, service en betrouwbaarheid beoordeeld. Dit jaar deden er 450 winkelketens mee en maar liefst 215.000 mensen hebben op deze ketens gestemd.

‘’We zijn ontzettend blij dat we deze prijs voor de derde keer in ontvangst mogen nemen en willen dan ook iedereen bedanken voor het stemmen. Het laat zien dat we continu bezig zijn met de behoeften van de klant. Het zegt daarnaast ook iets over ons gespecialiseerd personeel, dat elke dag weer bezig is om de klanten zo goed mogelijk te helpen. Zowel offline als online”, aldus mede-eigenaar Arthur Feenstra.

Nieuw winkelconcept

Twee weken geleden is er een nieuwe winkel in Almere geopend en vorige week is de winkel in Geldermalsen heropend. 24 oktober wordt er nog een nieuwe winkel in Alkmaar geopend en zit de teller alweer op zeventien. Op deze manier wordt er landelijke dekking gecreëerd.

In de nieuwe winkels bevind zich een groot horecagedeelte en door de hele winkel kleinere kassablokken. Zo wordt het shopgemak verder bevorderd en hoeven klanten niet lang meer in de rij te staan. Daarnaast kun je in een speciaal ingerichte ruimte, onder het genot van een drankje, persoonlijk stijladvies ontvangen door middel van één-op-één assistentie.

Deel dit bericht: