Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2018/01/pak-klein1.jpg

Wat zegt een type pak over jou?

Misschien handig om te weten bij het kopen van je kostuum!

Zoals jouw favoriete drankje iets kan zeggen over jouw persoonlijkheid geldt dat ook voor je favoriete kledingstijl. Waarom iemand een bepaalde kledingkeuze verkiest boven een andere heeft niet alleen te maken met smaak maar ook met de persoonlijkheid. Zo is dit ook het geval met de voorkeur voor het type kostuum dat je kiest.

In deze blog vertellen we over de verschillende keuzes die je bij een kostuum kunt maken! Én welke persoonlijkheid bij deze pakken horen.

Effen pak
Een effen kostuum is een prima keuze, je kunt er eigenlijk bijna nooit de mist mee ingaan. Maar daarom hoort het ook bij mensen die op safe spelen. Nu wil dit niet meteen zeggen dat dit fout is, bij sommige gelegenheden is een effen pak gewoon geschikter. Je kunt een effen pak natuurlijk ook naar je eigen stijl aanpassen door bijvoorbeeld Happy Socks of een opvallend overhemd erbij te dragen.

Krijtstreep pak
Aan een krijtstreep kostuum hangen nou eenmaal vooroordelen. Een bekend vooroordeel is dat deze gemaakt zijn voor rijkeluiskinderen die net hun rechtenstudie hebben afgerond. Maar een krijtstreep pak is voor iedereen geschikt en kan juist ook heel stijlvol zijn. Wanneer je hem driedelig draagt, ben je klaar voor iedere zakelijke meeting. Een ander handig feitje: de verticale strepen zorgen ervoor dat je slanker lijkt!

Tweed pak
Een tweed kostuum is gemaakt voor de gentlemans onder ons. Met het dragen van een tweed pak toon je dat je gevoel voor stijl hebt en niet bang bent om hier geld aan uit te geven. Andere dingen die je misschien interesseren zijn: whisky, goede sigaren, goed eten en motoren. Voor tweed geldt: less is more. Met een wit overhemd en een paar geklede schoenen of juist met een wit T-shirt en nette sneakers is dit pak een perfecte combinatie!

Casual outfit
Wil je liever een casual outfit en geen pak dragen? Ook met een blazer of colbert kun je er stijlvol en zakelijk uitzien. Combineer deze met een jeans en je hebt een smart casual look. Mensen kunnen duidelijk aflezen aan je outfit dat jij een ondernemer of oprichter van een start-up bent. Je hebt grootste plannen en bent niet bang om deze te delen.

Graag meer lezen over mode? Lees dan de blog over de nieuwe pakken van De Graafschap.

Deel dit bericht:

Geef een reactie