Mode
Verkoeling nodig? Zo draag je de witte broek

Verkoeling nodig? Zo draag je de witte broek

Wij weten het heus wel, het liefst draag jij je favoriete jeans het hele jaar door. Maar wanneer het boven de 20 graden komt, hou je dan het hoofd nog koel? Dé ideale zomerbroek is wat ons betreft de witte broek. Wit houdt immers de broeierige warmte van de zomer niet vast. Ga jij voor de stijlvolle jeans, zomerse chino of luchtige korte broek?

Verkoeling nodig? Zo draag je de witte broek

Wanneer draag je de witte broek goed?

Allereerst de kleur, ga voor spierwit of gebroken wit. Anders lijkt je broek snel viezig. Bij de witte broek denken we direct aan vlekken of doorschijnende stof. Draag daarom een broek van een goede, stevige stof en zorg voor licht ondergoed, het liefst zelfs huidkleurig. Maar ook (knal)rood ondergoed schijnt niet door onder je lichte kleding.

Wat vlekken betreft? Let even op met je bak koffie en waar je gaat zitten. Heb je wel een vlek ontdekt? Een beetje citroensap met water klaart vaak de klus, maar ook soda wil enorm helpen. 👌

1. Zomerse witte chino voor elke dag

Casual chic of juist lekker sportief? De chino kan je bijna altijd aan. In de zomer combineert deze alleskunner natuurlijk het lekkerst met een fijne polo en witte sneakers. Maar wil je een beetje chiquer? Dan ga je voor het linnen overhemd en loafers.


Een chino combineren? Dat doe je zo!


2. Witte cargobroek voor het weekend

Zaterdag is terrasdag. Dus trek die stoere cargo maar uit de kast. Deze broek heeft stretch en een fijne stevige stof. Combineer met een zomerse polo en je zomersneakers. Geef jij dat eerste rondje? Dan ben je helemaal dé man.


Elk weekend op het terras? Met deze outfits mag jij gezien worden.


3. De veelzijdige witte spijkerbroek

Een witte jeans is enorm veelzijdig in de zomer. Combineer ‘m bijvoorbeeld eens met een vrolijk Hawaii overhemd en een stoere casual veterschoen. Maak je look af met een goede zonnebril. Het voordeel van een witte denim is dat je deze in het najaar ook nog prima kan dragen met een licht overhemd en een stoere trui erover.


Meer tropische overhemden? Zo draag je het Hawaii overhemd.


4. Een luchtige witte short

De korte witte broek mag natuurlijk niet ontbreken in je garderobe. Deze is ideaal voor warm weer en zijn heerlijk luchtig. Combineer met een casual overhemd of kleurrijk T-shirt. Maak je look compleet met een paar stijlvolle loafers. In deze zomerse outfit kan jij de warme dagen aan!