Mode
Het logo T-shirt: terug van weggeweest!

Het logo T-shirt: terug van weggeweest!

Van origine afkomstig uit de jaren negentig, maar weer helemaal terug van weggeweest: het logo T-shirt. Waar de afgelopen jaren de merklogo’s van jouw favoriete merk zo klein mogelijk moesten blijven, is het nu de tijd om te laten zien waar jij voor staat. Het T-shirt met logo van jóuw favoriete merk mag deze zomer niet ontbreken in je garderobe!

Het logo T-shirt: terug van weggeweest!

Het logo T-shirt is stoer, stijlvol en trendy. Dit seizoen laat je zien welk merk écht bij jou past. Iedereen mag zien met welk kledingmerk jij je het liefst associeert. Wees trots, laat zien waar je voor staat en kies jouw favoriete logo T-shirt van één van onze topmerken!

1. MA.STRUM

Sportief en trendy met de focus op innovatie en design. Dat is het Italiaans kledingmerk MA.STRUM, ontstaan in 2008. Gebaseerd op hoe de drager omgaat en beschermd wordt door zijn kledingstuk. Een combinatie van modern, praktisch en hoge kwaliteit stoffen. Met MA.STRUM loop jij er altijd stijlvol bij!

2. Tommy Hilfiger

T-shirts voor heren van Tommy Hilfiger zijn al jaren modieus en perfect om te combineren met een leuke short en loafers. Het Amerikaanse kledingmerk, ontstaan in New York, is inmiddels één van de internationale marktleiders van de kledingbranche. Het merk is zó groot, dat het in 2017 een wereldwijde retailomzet kende van 7,4 miljard Amerikaanse dollar. Met een logo T-shirt van Tommy Hilfiger, sta jij symbool voor grootse successen!

3. Cast Iron

Het moderne kledingmerk Cast Iron is opgericht in 2003. Sindsdien heeft hun collectie klassieke items met eigentijdse twisten. Met veel oog voor detail én vakmanschap. Het logo staat voor verbinding, kracht en vertrouwen. En dat zie je terug in de collectie! Met stevige stoffen en vertrouwde kleuren zorgt de collectie voor een stoere look.