Home
Op 11 november is het weer zo ver: Singles Day 2022. Deze dag kun je hier bij Only for Men profiteren van 11% korting op alles*!

* Niet geldig i.c.m. bestaande acties.

Ontstaan Singles Day

Naast Black Friday en Cyber Monday kunnen we nu ook Singles Day toevoegen aan het rijtje van shopmomenten van het jaar. Ook op Singles Day kun je namelijk profiteren van de fijnste kortingen op heel veel producten en merken. Maar waar komt deze feestdag eigenlijk vandaan?

Singles Day, in Nederland ook wel ‘vrijgezellendag’ genoemd, is een dag die oorspronkelijk in China is ontstaan. In 1993 bedachten mannelijke studenten van de Universiteit van Nanking dat het vrijgezelle leven weleens gevierd mocht worden. Deze feestdag wordt gevierd op 11 november omdat de numeriek van deze datum bestaat uit vier enen. Het getal 1 staat namelijk symbool voor het alleen zijn, wat centraal staat op deze dag. Het is dan ook de bedoeling dat je jezelf tijdens Singles Day eens flink in de watten legt. En om dit nog wat eenvoudiger te maken worden er op deze dag door veel winkels allerlei hoge kortingen aangeboden. Je raadt het misschien al: je vindt deze Singles Day acties ook hier bij Only for Men!

Singles Day Nederland

Singles Day is in korte tijd vanuit China overgewaaid naar de rest van de wereld en is sindsdien een terugkerend, succesvol fenomeen. De Chinese feestdag is in Nederland voor het eerst gevierd in 2017. Sindsdien wordt het ook hier elk jaar steeds populairder, zo is Singles Day 2022 ook weer een feit!

De toenemende populariteit van Singles Day is in Nederland dan ook duidelijk terug te zien. Steeds meer winkels sluiten zich aan bij deze feestdag. Dit komt deels doordat deze dag steeds minder te maken heeft met het vieren dat je vrijgezel bent, en steeds meer met het shoppen tegen hoge kortingen. Daarnaast zijn er veel mensen die op deze dag niet meer alleen voor zichzelf shoppen, maar ook voor vrienden en familieleden. Singles Day spreekt steeds meer mensen aan, je hoeft dus zeker geen vrijgezel te zijn om mee te doen aan deze feestdag.

Singles Day 2022: de beste aanbiedingen bij Only for Men

Bij Only for Men vinden we dat deze feestdag gezien kan worden als een dag voor jezelf, ook als je geen vrijgezel bent. Want ook in een relatie mag je jezelf eens verrassen, toch? Bekijk daarom de beste Singles Day 2022 aanbiedingen bij Only for Men. Hier hebben wij bijvoorbeeld de mooiste jeans, overshirts, truien en jassen met hoge kortingen voor jou geselecteerd zodat je jezelf eens goed kan verwennen!

Maar ook als je liever shopt voor je vriend, broer, vader of opa ben je bij Only for Men aan het juiste adres. Hou jezelf tijdens Singles Day niet in, want er valt altijd genoeg te shoppen!

Only for Men Outlet

Is Singles Day je toch net ontgaan en heb je de Singles Day kortingen misgelopen? Geen zorgen! In onze outlet vind je het hele jaar door de beste acties en aanbiedingen op al jouw favoriete merken. Daarnaast doet Only for Men ieder jaar ook mee aan de Black Friday acties. Check daarom ook eens onze Black Friday aanbiedingen en loop geen enkele korting mis, happy shopping!