Werken bij ofm
OFM. Alkmaar interieur

Wil jij werken in onze nieuwste Mensperience store? Met ruim 1.500 vierkante meter mannenmode van de mooiste merken, de nieuwste accessoires en een aangrenzend restaurant is werken (en shoppen) bij OFM. Alkmaar een ware beleving. Draag jij met jouw kennis bij aan gemakkelijk shoppen, een gezellige sfeer en persoonlijke service? Dan pas jij in ons team!

Sfeerbeeld Alkmaar

Storemanager

Wij zijn op zoek naar een echte ondernemer die streeft naar perfectie en ervoor zorgt dat de klanten fan worden van OFM. in omgeving Alkmaar. Je motiveert, inspireert en coacht jouw team zodat jullie samen de maandelijkse doelstellingen behalen. Als Storemanager organiseer jij ook gezellige avonden voor businessclubs door bijvoorbeeld een huiskamerconcert of een diner in de winkel.

Bekijk de vacature
interieur OFM. winkel

Verkoopmedewerker Casual/trend

Voor onze winkel in Alkmaar zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste, Verkoopmedewerker Casual/trend die ervoor zorgt dat de klanten fan worden van OFM. Je beschikt over verkooptalent door de wensen van je klant om te zetten in directe verkoop. Natuurlijk moet je affiniteit hebben met mode, bij voorkeur herenmode!

Bekijk de vacature
Sfeerbeeld Alkmaar

Oproepkracht

Verkoopmedewerker

Voor onze winkel in Alkmaar zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste, Verkoopmedewerker die ervoor zorgt dat de klanten fan worden van OFM. Je beschikt over verkooptalent door de wensen van je klant om te zetten in directe verkoop. Natuurlijk moet je affiniteit hebben met mode, bij voorkeur herenmode!

Thieme, Storemanager Alkmaar

Aan het woord

OFM. Alkmaar hanteert makkelijke openingstijden en heeft meerdere koopavonden per week. Zo kun je gaan shoppen wanneer het jou uitkomt. Kom gezellig langs! Onze vakkundige modeadviseurs staan voor je klaar en laten je graag de nieuwe collecties zien.

Thieme, storemanager Alkmaar.