Pakkendeal, 2+2+2 nu voor 499,95. Exclusief in onze winkels! Lees meer

Werken bij ofm

Wil jij werken in onze nieuwste Mensperience store? Met ruim 1.500 vierkante meter mannenmode van de mooiste merken, de nieuwste accessoires en een aangrenzend restaurant is werken (en shoppen) bij OFM. Alkmaar een ware beleving. Draag jij met jouw kennis bij aan gemakkelijk shoppen, een gezellige sfeer en persoonlijke service? Dan pas jij in ons team!

OFM Sluis

Aanpakker

Visual Merchandiser

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging in de modebranche? Dat komt goed uit! Voor onze winkel in Alkmaar zijn wij namelijk op zoek naar een creatieveling die ervoor zorgt dat onze winkel er strak en verzorgd uitziet. Je bent verantwoordelijk voor de winkeluitstraling t.b.v. productpresentatie, figuren en displays.

Bekijk de vacature
winkel

Verkoopmedewerker

Winkel hero

Voor onze winkel in Alkmaar op zoek naar een enthousiaste Verkoopmedewerker die ervoor zorgt dat de klanten fan worden van OFM. Je beschikt over verkooptalent door de wensen van je klant om te zetten in directe verkoop. Natuurlijk moet je affiniteit hebben met mode, bij voorkeur herenmode!

Bekijk de vacature

Aan het woord

OFM. Alkmaar hanteert makkelijke openingstijden en heeft meerdere koopavonden per week. Zo kun je gaan shoppen wanneer het jou uitkomt. Kom gezellig langs! Onze vakkundige modeadviseurs staan voor je klaar en laten je graag de nieuwe collecties zien.

Thieme, storemanager Alkmaar.