Log in en profiteer van extra voordeel!
Klantenservice
Inloggen
Categorieën

Boeken

Aantal per pagina Uw filters
130 artikelen

Boeken

Online mannen boeken

Na een drukke werkdag is het heerlijk om te verzinken in een goed boek. En goede boeken heeft Only for Men genoeg. Neem een kijkje in het online assortiment aan heren boeken en laat u verrassen door de omvangrijke collectie en mooie titels.

In ons assortiment heren boeken vindt u onder meer titels van de bekende uitgevers Taschen en teNeues. Uitgeverij Taschen is opgericht door Benedikt Taschen in 1980, hij was toen 18 jaar oud. Hij startte het bedrijf om zijn eigen comics te kunnen publiceren. Ook opende hij een winkel in Keulen waar hij zijn kunstzinnige literatuur verkocht. Vandaag de dag richt de uitgever zich nog steeds op kunst en maakt hij dit onderwerp toegankelijk voor een groot publiek. Vooral de reeks paperbacks van diverse kunstenaars en invloedssferen van kunst uit de 20e en 21e eeuw zijn ontzettend populair. In deze boekencollectie vindt u titels over architectuur, design, fotografie, mode en film. Taschen wordt tot op de dag van vandaag hoog aangeschreven. De uitgever heeft inmiddels winkels in alle grote steden zoals Parijs, Brussel en Amsterdam. Maar deze typische mannenboeken bestelt u natuurlijk eenvoudig online bij Only for Men.

Dat geldt ook voor de heren boeken van teNeues. Deze uitgever staat al meer dan vijftig jaar bekend om zijn fijn geïllustreerde kalanders. Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerde uitgever van mannen boeken met thema’s als fotografie, design en lifestyle. Met meer dan 130 werknemers, overzeese kantoren in New York, Parijs en Londen en de vele winkels onder andere in Düsseldorf, Hamburg en München is teNeues een wereldwijde speler geworden op alle belangrijke boekenmarkten.

Bent op zoek naar een goed boek voor mannen? Dan bent u bij Only for Men aan het juiste adres. Op onze webshop kunt u gemakkelijk boeken bestellen met uiteenlopende thema’s. Voor iedere man wat wils. 

Filters
Filteren per optie
Actieve filters

Merken

Maten

Wis

Kleuren

Prijzen

×
U bezoekt onze website vanuit het buitenland.

Wij raden u aan om naar www.onlyformen.be te gaan. Bent u een Belgische klant? Bezoek dan onze Belgische webshop www.onlyformen.be voor de mooiste schoenen, kleding, accessoires en de openingstijden van onze winkels.

Nederlandse webshop Belgishe webshop