Blackstone

Blackstone Outlet

Blackstone Sneakers
189,90 56,95
Blackstone XG88 Sneakers
189,95 94,95
Blackstone Boots
179,90 53,95
Blackstone Boots
179,90 53,95
Blackstone Boots
169,90 50,95

Blackstone in de sale

Op zoek naar herenschoenen in de sale? Blackstone biedt een groot assortiment aan prachtige schoenen in de outlet voor mannen voor een fijne prijs. In het assortiment vind je verschillende soorten sneakers en casual schoenen in de aanbieding. De kleuren en modellen lopen uiteen, zo zijn deze schoenen geschikt voor vele gelegenheden. En je shopt ze ook nog eens erg voordelig in deze categorie!

Herenschoenen Blackstone outlet

Blackstone is opgericht in 1992 en is een Nederlands merk van een familiebedrijf. Het begon als een fabrikant in stevige werkschoenen en is uitgegroeid tot een design gedreven schoenenmerk. Blackstone heeft haar oorspronkelijke collecties uitgebreid naar een totaalcollectie van schoenen met unieke modellen voor iedere man. Vakmanschap, de beste materialen, duidelijke signatuur en heldere designs. Dat zijn de elementen die terug zijn te vinden in iedere mannenschoen van Blackstone. Het merk werkt alleen met hoogwaardige kwaliteit waardoor de schoenen een lange levensduur hebben en daarom heeft je jarenlang plezier van een aanloop van een heren Blackstone schoen!

De experts achter het schoenenmerk hebben alle benodigde kennis om voor iedere moderne man de perfecte schoen te ontwerpen. Daarom is er voor iedere gelegenheid en voor elke man een geschikte Blackstone herenschoen. De stevigheid van de oorspronkelijke werkschoenen zijn altijd intact gebleven. Daarom hebben de Blackstone mannenschoenen een perfecte pasvorm en zijn ze erg comfortabel. Naast de functionaliteiten hebben de items ook een mannelijke uitstraling. De schoenen hebben een stoere, robuuste en stijlvolle look. Maar door de vele vetersluitingen die het merk toevoegt in de schoenen collectie krijgt het een casual uitstraling en sportieve look & feel.

Kortom: met Blackstone zit je altijd goed! En al helemaal fijn om de herenschoenen te scoren in de sale. Bekijk dus snel het online aanbod van deze prachtige schoenen voor mannen en bestel gemakkelijk je Blackstone herenschoenen bij Only for Men in de outlet.