Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2020/06/Only-for-Men-b2b.jpg

Bedrijfskleding: Only for Men Work Corporate fashion die de identiteit van jouw organisatie centraal zet.

Marco Vervoort over bedrijfskleding

Het succesvol inkopen van bedrijfskleding kan een intensief traject zijn. Met budgetten, verschillende wensen en het zoeken naar de juiste uitstraling voor jouw bedrijf. Ben je op zoek naar actuele of custom made bedrijfskleding waarbij je je geen zorgen meer hoeft te maken over kwaliteit en afstemming op de huisstijl? Onze collega Marco vertelt je graag meer over onze zakelijke tak genaamd Work. Let’s work together!

Marco heeft zelf jarenlange ervaring in de zakelijke markt in zowel de sport- als modewereld. Hij en zijn collega’s van Work helpen organisaties met representatieve en kwalitatieve bedrijfskleding. “Mode zit in ons DNA. Wij ademen casual en formele trends en hebben jarenlange ervaring in afstemming, ontwerp en inkoop, waardoor we de ideale partner zijn om jou te helpen om de juiste uitstraling voor je bedrijf te zoeken.”

Van casual bedrijfskleding tot formele kostuums

van horeca tot Nederlandse automerken en van betaald voetbalclubs tot banken, in de afgelopen jaren hebben wij de mooiste bedrijven mogen voorzien van passende bedrijfskleding. “Of je nu een eigen onderneming hebt, werkzaam bent bij een overheidsorgaan, actief bent in het onderwijs of specifieke bedrijfskleding nodig hebt voor festivals of campagnes. Wij helpen vanaf de eerste schets tot productie, met een knipoog naar de cultuur en filosofie van jouw bedrijf.”

 

“Wil je een afspraak maken? Wij komen graag bij jou langs, of nodigen je uit in één van onze winkels, zodat we gemakkelijk kennis kunnen maken en de sfeer en identiteit van de organisatie kunnen proeven. Dat is pas nauw samenwerken.”

 

Naast de gebruikelijke bedrijfskleding leveren we ook maatwerk. “Wij kijken juist graag naar wat je wensen zijn en naar wat bij je bedrijf past. Met de juiste pasvormen en materialen. Voor het drukken of borduren van je logo, maken wij gebruik van een specialist. Zo ben je zeker van een uniforme en representatieve uitstraling.”

Bedrijfsaccessoires

Ook passende accessoires en schoenen behoren tot de mogelijkheden voor een complete look voor je werknemers. “Zoek je bijvoorbeeld een stropdas in de bedrijfskleuren of geklede schoenen voor gestylde en zelfverzekerde medewerkers? Wij zorgen voor kwaliteit en draagcomfort in ieder onderdeel van corporate fashion.”

 

“Lets work together!”

 

We helpen ook om je werknemers te belonen

Samenwerken is belangrijk in de zakenwereld. Daarom houdt het bij ons niet op bij het leveren van bedrijfskleding. Marco zegt hierover: “Omdat wij samenwerken en onze zakenrelaties heel belangrijk vinden, organiseren wij met onze partners ook vaak een netwerk- of personeelsavond op maat. In één van onze winkels en altijd met een bijzondere inspirerende insteek. Daarnaast is het bij ons ook mogelijk om bijvoorbeeld een eindejaarsbonus uit te keren in de vorm van een cadeaukaart.”

Meer informatie of een afspraak maken met Marco of zijn collega’s? Dan kan je terecht op onze bedrijfskledingpagina.

Deel dit bericht: