Mode
20 toppers: voor als je echt niet weet wat je aan moet

20 toppers: voor als je echt niet weet wat je aan moet

Echt geen tijd om pagina na pagina door te scrollen voor jouw nieuwe aanwinst? Vooruit dan… omdat wij nu al meer dan 20 jaar bestaan, delen wij dé 20 toppers van dit moment. Weet jij direct welke kleding echt een aanvulling is voor je garderobe. 👇

20 toppers: voor als je echt niet weet wat je aan moet

1. De populairste trend items

Wil jij geen trend missen? Dan mogen deze items niet ontbreken in je kast! Om te beginnen de polo, perfect voor als je écht niet weet wat je aan moet. Geloof ons, deze is voor elke gelegenheid goed. Het overshirt kan ook niet ontbreken. Makkelijk om te dragen als extra laag voor een stoere look. Daarover gesproken zijn bodywarmer ook enorm populair. Kan ook niet anders als het je lichaam warm houd en je outfit stijlvol. Over comfort gesproken kan de hoodie en joggingbroek ook zeker niet missen!

Op naar het strand of tóch liever zandvrij aan het zwembad? Met een trendy zwemshort met print of zomerse kleur kan jij het aan!


Benieuwd naar de sneakertrends van 2023? Deze zetten we voor je op een rij.


2. Deze casual items zijn (bijna) altijd goed

Producten die bij elke outfit passen voor een casual look? Die hebben we voor je! Een basic T-shirt (ondershirt) is hét item wat je dagelijks draagt. Ideaal voor onder je casual overhemd, colbert of overshirt. Wat ook leuk staat over je overhemd is een klassiek vest! Voor naar het voetbalveld, een ritje in de auto of dat familiediner. Nog niks om aan te trekken? Een sweater is gemaakt voor wisselvallig weer, dus kan altijd. Ga voor een effen kleur voor combinatiegemak.

Die favoriete jeans versleten of gewoon tijd voor een nieuwe? Onze meest verkochte jeans van dit moment is deze blauwe jeans van PME. Hoe kan het ook anders met een comfortabele regular slim fit en stoer, licht verwassen effect. En de jeans short voor de zomer? Dan ga je voor Replay.

3. De business toppers

Direct stijlvol? Dat doe je met een colbert. Zeker eentje van The BLUEPRINT is dan onmisbaar in jouw garderobe. De basic der basics is misschien wel het witte overhemd. Daar hebben wij natuurlijk ook toppers in, zoals het strijkvrije business-overhemd van Profuomo. Nooit meer ruzie met je strijkijzer en toch stijlvol. Wat wil je nog meer? Nou deze nette pantalon - die kan niet ontbreken in jouw garderobe! Deze pantalon is comfortabel door de stretch én zorgt voor een nette uitstraling. Of ga voor een heel pak. Perfect voor zowel een zakelijke als een feestelijke gelegenheid. Ons bestverkochte stropdas? Hier heb je hem… het donkerblauwe, zijden Profuomo stropdas voor de klassieke business look kan gewoon altijd en overal.

Wil jij een meer casual formele outfit? Ga dan voor een chino. Combineert gemakkelijk en zit als een joggingbroek. Dat is ons geheim!


Wat is eigenlijk het verschil tussen een colbert, blazer en het kostuumjasje? Dat leggen wij graag uit!


Dit moet sowieso in je kast liggen

Iets wat elke man in zijn kast heeft: boxershorts. Onze bestverkochte 2-pack boxershorts zijn van The BLUEPRINT. Natuurlijk heb je ook sokken nodig! Als je echt wilt opvallen ga je voor de stijlvolle sokken van Tommy Hilfiger. Het statement logo komt boven de schoen uit en geeft een stoere uitstraling. Daar horen schoenen bij, ons bestverkochte paar zijn deze trend sneakers van Cycleur de Luxe. Dit zorgt voor een ademend vermogen en optimaal draagcomfort. Met de moderne uitstraling zijn deze sneakers ideaal te combineren voor een trendy look.