Pakkendeal, 2+2+2 nu voor 499,95. Exclusief in onze winkels! Lees meer

Home

Maak kennis met de exclusieve capsulecollectie van Arno Kantelberg in samenwerking met Dutch Dandies. Deze capsulecollectie zit vol tijdloze klassiekers die van iedere garderobe een veelzijdig, goedgekleed geheel maakt. Arno Kantelberg en Dutch Dandies delen dezelfde missie, namelijk: de man handvatten bieden om zijn stijl te upgraden. In deze collectie vind je dan ook items om een eigen stijl mee uit te dragen.

Arno Kantelberg - collage

Dutch Dandies by Arno Kantelberg

Tijdloze klassiekers

De stukken in de capsulecollectie van Dutch Dandies zijn items om een eigen stijl mee uit te dragen. Denk aan double-breasted pakken en dubbele bandplooibroeken, met wijdere pasvorm. De veelzijdige collectie voorziet de modebewuste man van items met Italiaanse stofkwaliteit, maar dan met een tikje Nederlandse eigenwijsheid. Bedoeld om op hun eigen manier een geheel eigen stijl uit te kunnen dragen.

"De collectie is vrij breed. Van coltrui tot pak, maar voor die stukken geldt dat je jezelf hiermee kan onderscheiden. Het zijn niet zozeer kledingstukken, als wel handvatten om je leven nog meer in het vernis te zetten". – Arno Kantelberg

Shop de exclusieve collectie
Arno Kantelberg - schets

Dutch Dandies by Arno Kantelberg

Jaren '80 invloeden

De collectie heeft invloeden uit de jaren ‘80 met bandplooibroeken, double breasted pakken, zacht Biella merino knitwear, overhemden met klepzakken en jasjes met safari invloeden. Luxe stoffen zorgen voor een hoge draag- en productkwaliteit.

De collectie refereert aan de succesvolle man die altijd druk en onderweg is. Daarom zijn de items onderling gemakkelijk te combineren en vaak voorzien van een comfortabele, iets ruimere, pasvorm dan de eerdere slank gesneden collecties van het merk. Maar ook zijn de items een handvat voor de man om zijn stijl in het vernis te zetten.

Shop de exclusieve collectie
Vodcast

Man & Stijl Vodcast

Over trends, smaak en zelfvertrouwen

Vanuit de samenwerking tussen Dutch Dandies en Arno Kantelberg onderzoeken zij verder de man en zijn stijl. Dit doen zij samen met autoriteiten op het gebied van mannenkleding. Denk hierbij aan muzikanten, stijlhoofdredacteuren of modemerkambassadeurs. Hoe denken zij over trends en persoonlijke smaak. En hoe worden die volgens hen beïnvloed in de kledingkast van de man? Deze podcast is te beluisteren op de grote podcastkanalen en de beelden hiervan zijn te zien via Arno’s stijlmedium ModMod en Dutchdandies.nl.

Luister nu