Home

Maak kennis met de eerste drop van de exclusieve capsulecollectie van Arno Kantelberg in samenwerking met Dutch Dandies. Deze capsulecollectie zit vol tijdloze klassiekers die van iedere garderobe een veelzijdig, goedgekleed geheel maakt. Arno Kantelberg en Dutch Dandies delen dezelfde missie, namelijk: de man handvatten bieden om zijn stijl te upgraden. In deze collectie vind je dan ook items om een eigen stijl mee uit te dragen. Hou deze pagina in de gaten: de collectie wordt later dit seizoen aangevuld met colberts en jassen.

arno kantelberg

Dutch Dandies by Arno Kantelberg

Tijdloze klassiekers

De stukken in de capsulecollectie van Dutch Dandies zijn items om een eigen stijl mee uit te dragen. Denk aan double-breasted pakken en dubbele bandplooibroeken, met wijdere pasvorm. De veelzijdige collectie voorziet de modebewuste man van items met Italiaanse stofkwaliteit, maar dan met een tikje Nederlandse eigenwijsheid. Bedoeld om op hun eigen manier een geheel eigen stijl uit te kunnen dragen.

Volgens Arno Kantelberg is de collectie veelzijdig: “Voor overdag naar je werk, of voor een knappe gelegenheid in het weekend, in deze capsule collectie vind je als man eigenlijk alle handvatten voor je garderobe.”

Shop de exclusieve collectie
arno kantelberg

Dutch Dandies by Arno Kantelberg

Jaren '80 invloeden

De collectie heeft invloeden uit de jaren ‘80 met bandplooibroeken, double breasted pakken, zacht Biella merino knitwear, overhemden met klepzakken en jasjes met safari invloeden. Luxe stoffen zorgen voor een hoge draag- en productkwaliteit.

De collectie refereert aan de succesvolle man die altijd druk en onderweg is. Daarom zijn de items onderling gemakkelijk te combineren en vaak voorzien van een comfortabele, iets ruimere, pasvorm dan de eerdere slank gesneden collecties van het merk. Maar ook zijn de items een handvat voor de man om zijn stijl in het vernis te zetten.

Shop de exclusieve collectie
Vodcast

Man & Stijl Vodcast

Over trends, smaak en zelfvertrouwen

Vanuit de samenwerking tussen Dutch Dandies en Arno Kantelberg onderzoeken zij verder de man en zijn stijl. Dit doen zij samen met autoriteiten op het gebied van mannenkleding. Denk hierbij aan muzikanten, stijlhoofdredacteuren of modemerkambassadeurs. Hoe denken zij over trends en persoonlijke smaak. En hoe worden die volgens hen beïnvloed in de kledingkast van de man? Deze podcast is te beluisteren op de grote podcastkanalen en de beelden hiervan zijn te zien via Arno’s stijlmedium ModMod en Dutchdandies.nl.

Luister nu