Log in en profiteer van extra voordeel!
Klantenservice
Inloggen
Categorieën

Elvine

Aantal per pagina Uw filters
15 artikelen
Elvine

Elvine herenjassen uit Göteburg

Het Scandinavische merk Elvine is in 2001 opgericht door Daniel Mänd. Het merk is vernoemd naar de oma van Daniel, Elvine Mänd. Zijn oma werkte als naaister en daardoor weet zij als de beste over alle ins en outs over hoogstaande kwalitatieve materialen en het naaivakmanschap. In die tijd was Daniel een gewaardeerd graffitiartiest in Göteborg en uit deze straatcultuur haalt hij nog elke dag zijn inspiraties gecombineerd met de urban invloeden. Elvine is maatschappelijk verantwoord doordat zij alleen fake bont verwerken in de collecties. De herenjassen van Elvine zijn afgewerkt met een ecologische waterafstotende laag.

Het merk staat voor streetstyle mode waarin het Scandinavische design duidelijk naar voren komt. De collecties bevatten mooie materialen gecombineerd met duidelijke oog voor details. Elvine is een veelzijdig merk wat al snel is uitgegroeid tot een van de sterkste merken van Göteborg met een duidelijk doel wat terug komt in de slogan 'sophisticated clothes for sophisticated people'. Only for Men heeft een grote collectie van Elvine in haar collectie met kwalitatieve jassen en modieuze chino’s. De kracht van het merk zijn de winterjassen. Deze zijn allen van de beste kwaliteit, het zijn wind- en waterdichte jassen, hebben een stijlvolle uitstraling en zitten als gegoten.

Het herenjassen van Elvine hebben allen een YKK® rits. Dit is een rits die niet kapot te krijgen is en deze is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit en wordt geproduceerd met de modernste machines. Naast de ritsen, zijn ook de knopen van extreem hoge kwaliteit. Het systeem Button Bind is daar een belangrijke schakel in. Dit is een speciaal systeem waarmee knopen op de jassen worden bevestigd. De knopen worden met het draad versmolten en daarom verliest u nooit een knoop!

Only for Men biedt online een assortiment aan Elvine jassen en broeken. De items bestel je makkelijk en snel online. Dit seizoen zijn de Elvine Slimson chino broeken de absolute eyecatchers van de collectie. 

Elvine is verkrijgbaar bij The Bakery in Reusel en op de webshop!

Filters
Filteren per optie
Actieve filters
Verwijder alle filters

Maten

Pasvorm

Prijzen

Categorie afbeelding
×
U bezoekt onze website vanuit het buitenland.

Wij raden u aan om naar www.onlyformen.be te gaan. Bent u een Belgische klant? Bezoek dan onze Belgische webshop www.onlyformen.be voor de mooiste schoenen, kleding, accessoires en de openingstijden van onze winkels.

Nederlandse webshop Belgishe webshop