Mode
Modellen proosten in pak

In 1x klaar voor de feestdagen: mix en match je pak

Heb jij aan het einde van het jaar een kantoordag of diner met de schoonouders op het programma? Hoog tijd om je pak weer uit de kast te trekken. Je mag tenslotte best een beetje uitpakken. Wist je dat je met een goed mix en match pak in één keer klaar bent voor alle gelegenheden? Wij laten je zien hoe! 👇

Modellen proosten in pak

Mixen en matchen: samen of los van elkaar te combineren

We beginnen natuurlijk met hét mix en match pak voor jou. Nog niet bekend met mix en match? Het is eigenlijk heel simpel… Je kiest los je jasje en pantalon uit – in plaats van een set in één maat. Ook wel handig eigenlijk, want zo heb je nooit meer last van te lange broekspijpen of te korte mouwen. Ga jij voor een geruite pantalon met een bijpassend jasje of liever voor een multifunctioneel effen variant?



Met één goed mix & match pak maak je minimaal drie outfits. Draag bijvoorbeeld je pantalon los op een coltrui of je colbert over je jeans. Combineren was nog nooit zo gemakkelijk.



Mix: combineer je pak met een stijlvolle coltrui

Is het te koud voor een overhemd of mag het van jou wel een tikje feestelijker? Probeer dan eens een coltrui onder je pak. Comfortabel, warm en ook nog eens heel verzorgd. Ga voor een effen, dunnere variant. Die past wat gemakkelijker onder je jasje – mocht je die willen dragen. 😉

Match: een stoere chino met het jasje van je pak

Heb je op de eerste dag je jasje achterwege gelaten? Dan draag je deze vandaag op je favoriete jeans. Een tikje casual mag wel, maar met een overhemd eronder kan jij de dag écht weer aan. Wil je toch extra comfort? Dan ga je voor een jersey overhemd en een jeans met een stretch.


Meer weten over het comfortabele jersey overhemd? Wij nemen ze in vogelvlucht met je door!


Mixen met de pantalon en een overhemd

Een pantalon met een overhemd is een klassieke combinatie. Zeker wanneer je kiest voor veilig wit, stoer zwart of zelfs een gewaagde combinatie met grijs op grijs. Je maakt je deze look net wat gekleder met een gilet of trui met ronde hals, maar uiteraard is het geen must. Nette schoenen eronder en jij kan van kantoor naar diner.

Matchen met accessoires

Accessoires geven direct die extra finishing touch aan je outfit. Draag bijvoorbeeld een mooi pochet dat past bij je coltrui of draag bretels over je overhemd. Zo ziet het er direct uit alsof je lang over je outfit hebt nagedacht en kom jij altijd stijlvol voor de dag.