Schrijf je in en sla een bal voor het goede doel: Mannen voor Mannen.

Werken bij ofm
Pui OFM. Goes

Sinds enkele maanden is Van Westen Goes omgetoverd tot OFM. Goes én daar zij we trots op! Het team werkt elke dag keihard om mannen een handje te helpen in de garderobe. Dit doen ze met mannenmode van diverse topmerken, een eigen atelier en de mooiste accessoires. Draag jij met jouw kennis bij aan gemakkelijk shoppen, een gezellige sfeer en persoonlijke service? Dan pas jij in ons team!

Winkel Goes

Openstaande vacature

Assistent Storemanager

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging in de modebranche? Voor onze winkel in Goes zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste Assistent Storemanager die ervoor zorgt dat de klanten fan worden van OFM. Je beschikt over verkooptalent door de wensen van je klant om te zetten in directe verkoop. Natuurlijk moet je affiniteit hebben met mode, bij voorkeur herenmode!

Solliciteer nu!
Interieur OFM. Goes

Openstaande vacature

Verkoopmedewerker

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging in de modebranche? Voor onze winkel in Goes zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste Verkoopmedewerker die ervoor zorgt dat de klanten fan worden van OFM. Je beschikt over verkooptalent door de wensen van je klant om te zetten in directe verkoop. Natuurlijk moet je affiniteit hebben met mode, bij voorkeur herenmode!

Solliciteer nu!