Schrijf je in en sla een bal voor het goede doel: Mannen voor Mannen.

Werken bij ofm
Interieur OFM. Leidsche RIjn

OFM. Leidsche Rijn Centrum ligt op een centrale toplocatie, in het centrum van Leidsche Rijn. Het pand heeft een oppervlakte van ruim 1.000 vierkante meter, gelegen op de eerste verdieping. Hier wordt een enorm assortiment mannenmode van topmerken aangeboden. Zo wordt het totaalconcept voor de moderne man duidelijk zichtbaar.

Interieur OFM. Leidsche Rijn

Assistent Storemanager

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging in de modebranche? Voor onze winkel in Leidsche Rijn zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste Assistent Storemanager die ervoor zorgt dat de klanten fan worden van OFM. Je beschikt over verkooptalent door de wensen van je klant om te zetten in directe verkoop. Natuurlijk moet je affiniteit hebben met mode, bij voorkeur herenmode!

Bekijk de vacature
Interieur OFM. Leidsche Rijn

Verkoopmedewerker

Winkel hero

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging in de modebranche? Voor onze winkel in Leidsche Rijn zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste Verkoopmedewerker die ervoor zorgt dat de klanten fan worden van OFM. Je beschikt over verkooptalent door de wensen van je klant om te zetten in directe verkoop. Natuurlijk moet je affiniteit hebben met mode, bij voorkeur herenmode!

Bekijk de vacature
Assistent Storemanager, Danny

Aan het woord

OFM. Leidsche Rijn hanteert makkelijke openingstijden en heeft iedere vrijdag een koopavond. Zo kun je gaan shoppen wanneer het jou het beste uitkomt. Kom gezellig langs! Onze vakkundige modeadviseurs staan voor je klaar en laten je graag de nieuwe collecties zien.

Danny, assistent-storemanager OFM. Leidsche Rijn