Schrijf je in en sla een bal voor het goede doel: Mannen voor Mannen.

Werken bij ofm
OFM Weert buitenkant

Met het filiaal aan de Langstraat in Weert komen we weer een mooie stap dichterbij ons doel: landelijke dekking. We willen immers klaarstaan voor álle mannen.

Storemanager Weert

Storemanager

Wij zijn op zoek naar een echte ondernemer die streeft naar perfectie en ervoor zorgt dat de klanten fan worden van OFM. Je motiveert, inspireert en coacht jouw team zodat jullie samen de maandelijkse doelstellingen behalen. Als Storemanager organiseer jij ook gezellige avonden voor businessclubs door bijvoorbeeld een huiskamerconcert of een diner in de store.

Bekijk de vacature
Verkoopmedewerker

Verkoopmedewerker

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging in de modebranche als Verkoopmedewerker die ervoor zorgt dat de klanten fan worden van OFM. Je beschikt over verkooptalent door de wensen van je klant om te zetten in directe verkoop. Natuurlijk moet je affiniteit hebben met mode, bij voorkeur herenmode!

Bekijk de vacature
Sfeerbeeld OFM. Weert

Assistent Storemanager

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging in de modebranche? Voor onze winkel in Weert zijn wij per direct op zoek naar een Assistent Storemanager die ervoor zorgt dat de klanten fan worden van OFM. Je beschikt over verkooptalent door de wensen van je klant om te zetten in directe verkoop. Natuurlijk moet je affiniteit hebben met mode, bij voorkeur herenmode!

Bekijk de vacature

Storemanager OFM. Weert

Aan het woord

OFM. Weert hanteert makkelijke openingstijden en heeft iedere donderdag een koopavond. Zo kun je gaan shoppen wanneer het jou het beste uitkomt. Kom gezellig langs! Onze vakkundige modeadviseurs staan voor je klaar en laten je graag de nieuwe collecties zien.