OFM, rebranding 1

Na 21 jaar is het hoog tijd dat wij onze garderobe ook eens updaten. 😉 Daarom steken we onszelf dit voorjaar in een nieuw jasje. Bij OFM. is het namelijk geen punt om de beste versie van jezelf te zijn. Maar wel met dezelfde service en sfeer die je van ons gewend bent. Wil je weten wat er dan wél verandert? We vertellen het je.


Mode voor alle mannen

OFM.

Als merk, community én boetiek-warenhuis biedt OFM. een plek waar de man zich helemaal thuis voelt. Gemak en een fijne ervaring staan hierin centraal. Tuurlijk, kleren maken de man. Maar het gaat ons niet alleen om het uiterlijk, maar juist om het innerlijk. Bij ons mag je zijn wie je wilt en kan zijn. Geen punt.

Bekijk hier onze TV-commercial. Geloof ons, die wil je zien!

personal shopping ruimte in Alkmaar
Sfeerbeeld Almere
Sfeerbeeld Rosmalen
Cars en Bites in Druten

Bijzijn is meemaken

Events

Van dineren tussen de kleren tot vette rally's met de mooiste auto’s. Dit allemaal organiseren we in en rondom onze winkels, speciaal voor jou! Wil jij ook bij de meest spraakmakende events aanwezig zijn?

Met jouw deelname aan onze evenementen ga je niet alleen voor gezelligheid. Je steunt ook ons goede doel. Met Stichting Mannen voor Mannen steunen wij namelijk KWF Kankerbestrijding de strijd tegen prostaatkanker.

Bekijk alle events