Na 21 jaar is het hoog tijd dat wij onze garderobe ook eens updaten. 😉 Daarom steken we onszelf dit voorjaar in een nieuw jasje. Bij OFM. is het namelijk geen punt om de beste versie van jezelf te zijn. Maar wel met dezelfde service en sfeer die je van ons gewend bent. Wil je weten wat er dan wél verandert? We vertellen het je.


Sinds de oprichting in 2002 gingen wij van ‘Outlet for Men’ naar ‘Only for Men’ maar we maken het mannen graag nóg gemakkelijker met OFM.

Tuurlijk, kleren maken de man, maar… Het gaat ons niet om het uiterlijk, maar juist om het innerlijk. Bij ons mag en kan je zijn wie je wil zijn. Geen punt. Wij helpen jou om de beste versie van jezelf te zijn! Onze merkbelofte is niet voor niets ‘je kan het aan’.

Twintig winkels waar sfeer centraal staat

Shoppen doe je bij ons zoals je gewend bent. Onder het genot van een bitterbal, biertje of bak koffie. Gemak en een fijne ervaring staan centraal. Dus shop je die beste deals. Al gaat het ons om veel meer dan alleen het verkopen van een outfit. Uiterlijk alleen is namelijk ook niet alles. Maar we willen wel dat de ‘Ooh’s’ en ‘Aah’s’ je om de oren vliegen. Dus… we maken het je gemakkelijk als je snel iets nodig hebt. Of verzorgen je bijzondere gelegenheidskleding tot in de puntjes.

Wij zijn een merk, community én boetiek warenhuis, waar je je als man helemaal thuis voelt. Mode voor alle mannen.

personal shopping ruimte in Alkmaar
Sfeerbeeld Almere
Sfeerbeeld Rosmalen
Mensperience cafe, model met koffie

Altijd één bij jou in de buurt

OFM. winkels

OFM. is er voor iedereen. En voor jou als klant groeien we maar al te graag uit ons jasje. Want met 20 winkels, waaronder de nieuwste filialen in Sluis, Weert én Tiel, zijn we hard op weg naar die landelijke dekking. Zo zijn wij er echt voor álle mannen. 

Bekijk alle winkels

Sportief voor Stichting Mannen voor Mannen

We gaan kilometers maken. En dat doen we niet zomaar. We maken tochten met wielrennen en rally’s om vervolgens de tennisrackets van zolder te halen. Met jouw deelname aan onze evenementen ga je niet alleen voor gezelligheid. Je steunt ook ons goede doel. Met Stichting Mannen voor Mannen steunen wij namelijk KWF Kankerbestrijding de strijd tegen prostaatkanker.

Cars en Bites in Druten

Bijzijn is meemaken

Events

Van dineren tussen de kleren tot vette rally's met de mooiste auto’s. Dit allemaal organiseren we in en rondom onze winkels, speciaal voor jou! Wil jij ook bij de meest spraakmakende events aanwezig zijn?

Bekijk alle events
Stichting Mannen voor Mannen: samen maken we een vuist tegen prostaatkanker
Uitreiking Motor Just Brands
Event, dineren tussen de kleren