Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2019/07/blouse10.jpg

Zo combineer je het overhemd met print Stijl je overhemd met trendy prints op de juiste manier!

casual overhemd printDe laatste jaren is het casual overhemd met print een kledingstuk dat niet meer weg te denken is uit je stijlvolle garderobe. Het overhemd met print is namelijk erg trendy en het ideale kledingstuk voor een vrijdagmiddagborrel, een etentje of een dag naar de stad. Toch vereist het combineren van deze overhemden enige alertheid. Hoe draag je een overhemd met stippen, strepen, bloemen óf een andere leuke print nu het leukst? Je leest hier hoe je het overhemd met print het beste combineert.

Horizontale strepen, verticale strepen, stippen, bloemen, sterretjes, ruitjes en andere opvallende prints: het overhemd met print is hét moderne mannenoverhemd van dit seizoen! Bekijk hier op welke manieren jij jóuw favoriete overhemd kunt dragen en laat je verrassen door de combinaties!

Combineer overhemdprints met: prints!

Je zou het misschien niet verwachten, toch kan het erg stijlvol zijn jouw overhemd met print te combineren met andere prints. Hierbij moet je wel opletten dat je kiest voor fijne, redelijk onopvallende prints. Kies je wel voor een drukke, grote print, dan wordt je outfit te onrustig. Voorkom dit en kies bijvoorbeeld een overhemd met stip en combineer deze op een gestreepte korte broek: een perfecte outfit vol met trendy prints!

Draag je print met denim

Je kunt je opvallende en stijlvolle overhemd natuurlijk ook combineren met je vertrouwde denim jeans. Denim maakt je outfit in één klap casual en stoer. Het misstaat dan ook zeker niet om deze combinatie te dragen naar je werk: aan de ene kant netjes in je overhemd, aan de andere kant casual in je sportieve jeans. Maak je outfit compleet met je witte sneakers en begin met frisse moed aan je dag!

Kies voor contrast

Bij onze laatste manier voor het dragen van je opvallende overhemd kies je voor het ultieme contrast in je outfit. Heb je een wit overhemd met een grijze stip? Kies dan eens voor een grijze chino. Heb je een drukke print? Trek dan eens een rustig colbert erover met dezelfde kleur als je print. Laat de kleur dus van je print terugkomen in de rest van je kleding. Kies voor een mooie pantalon of chino en ga voor een chique uitstraling: jij bent stijlvol, verzorgd en modern in één! Drie manieren om je overhemden met prints te combineren: welke stijl is jóuw favoriet?

Zwembroeken hebben ook vaak opvallende prints. Bekijk hier onze top vijf zwembroeken van 2019!

Deel dit bericht: