Categorieën

C.P. Company

Aantal per pagina Uw filters
37 artikelen
C.P. Company

Modische herenkleding van C.P. Company

Creatieve impuls, kwaliteit, vakmanschap, hoogwaardige technologie en moderniteit zijn zomaar wat steekwoorden die horen bij modische kledingmerk C.P. Company. Een merk dat vooruitstrevend is en altijd kijkt naar de toekomst met daar bijhorende mode trends. En vanaf nu is dit vooroplopende merk nieuw in het assortiment bij Only for Men. Een waardevolle toevoeging aan het huidige aanbod voor de mannen van Nederland.

Het oorspronkelijk Italiaans familiebedrijf heeft een unieke en bijzondere passie voor het maken van mannenkleding. Toen ze in de jaren 70 Massimo Osti ontmoeten als grafisch ontwerper, waren ze om. Massimo Osti was ingenieur die unieke kledingstukken verfde. Hij mixte technieken en materialen waardoor de modewereld veranderde en een nieuwe kijk kreeg op de mode. En wat er allemaal met die mode mogelijk was. Osti werd al gauw de nieuwe ontwerper en tevens partner van C.P. Company, wat toentertijd nog onder de naam Chester Perry door het leven ging. Opvallend aan de ontwerper was dat hij de militaire, werk- en sportkleding aandacht bestudeerde. Hier kreeg hij inspiratie van om uiteindelijk om te zetten naar eigen creatieve collecties. De Italiaanse modewereld is compleet veranderd door de nieuwste technieken van Massimo Osti. En dat blijven we terugzien in Italië. Ze lopen immers niet zomaar altijd voorop met de nieuwste modetrends.

De unieke stijl is in elke herencollectie van C.P. Company weer terug te zien. Het merk heeft modische kleding voor iedere man, maar de kwaliteit gaat nooit verloren. Zoals de militaire geïnspireerde jassen. Een aanwinst voor de garderobe voor elke moderne man die houdt van stijl, nieuwe trends en Italiaanse mode! Bekijk de nieuwste en modische collectie van C.P. Company nu online in de webshop. Je bestelt gemakkelijk en snel C.P. Company herenkleding bij Only for Men.

C.P. Company is verkrijgbaar bij de Mensperience Store in Doesburg of op de webshop.

U bezoekt onze website vanuit het buitenland.

Wij raden u aan om naar www.onlyformen.be te gaan. Bent u een Belgische klant? Bezoek dan onze Belgische webshop www.onlyformen.be voor de mooiste schoenen, kleding, accessoires en de openingstijden van onze winkels.

Nederlandse webshop Belgishe webshop