Schrijf je in en sla een bal voor het goede doel: Mannen voor Mannen.

Home

Het is bijna Cyber Monday. Kun je niet wachten? Op onze outlet pagina vind je altijd scherpe acties en kun je altijd profiteren van voordeel. Shop bijvoorbeeld 2 overhemden/truien voor 99,95, 2 business overhemden voor 99,95, 2 broeken voor 129,95 of top merken met hoge kortingen!


Cyber Monday 2022

Bij Only for Men weten we van aanpakken. En met de feestdagen in het vizier gaan we er vanuit dat je ook nog genoeg te shoppen hebt. Het is daarom dat we na Black Friday 2022 direct doorpakken met Cyber Monday 2022. Op deze dag kun je wederom genieten van de fijnste kortingen en deals. Zo shop je overhemden, broeken, colberts, schoenen en nog veel meer, éxtra voordelig in de Cyber Monday sale. Zo ben jij altijd verzekerd van de mooiste outfits of cadeaus, en dat zonder teveel te betalen!

Het ontstaan van Cyber Monday

Cyber Monday is ontstaan in 2005 en is in de wereld gebracht als verlengstuk van Black Friday. Cyber Monday is ontstaan met de gedachte dat veel consumenten de maandag na Black Friday hun kerstaankopen doen, omdat ze geen zin hebben in de drukte van de winkels tijdens Black Friday. Oorspronkelijk zou Cyber Monday, in tegenstelling tot Black Friday, daarom ook alleen online plaatsvinden. Maar het goede nieuws is: hier bij Only for men gelden de Cyber Monday kortingen op herenkleding zowel online als in de winkels. Shop je je nieuwe outfit dus liever in één van onze winkels, dan ben je ook daar op Cyber Monday aan het juiste adres!

Wanneer is Cyber Monday?

Door alle rumoer rond de feestdagen is het niet gek dat het je weleens ontgaat op welke datum Cyber Monday valt. Goed om te weten is dat Cyber Monday altijd de maandag na Black Friday wordt gehouden. En om precies te zijn valt Cyber Monday 2022 op 28 november 2022. Zet het alvast in je agenda, want op deze dag shop jij de mooiste herenkleding en accessoires met lekker veel korting bij Only for Men. Dat wil je niet missen!

Cyber Monday sale bij Only for Men

En we hebben nog meer goed nieuws: we pakken niet alleen uit rond de feestdagen, maar het héle jaar door! Zo kun je bij ons iedere dag voordelig shoppen. In onze outlet vind je namelijk áltijd de beste deals en kortingen op de mooiste items en onze topmerken voor heren. En wanneer je alle drukte rondom de feestdagen voor wil zijn, vieren wij ook ieder jaar Singles Day bij Only for Men. Deze dag valt ruim voor de feestdagen waardoor je de mooiste cadeaus of je nieuwe outfit al shopt voordat de drukte losbarst, en dat met dezelfde fijne kortingen! Zo ben jij zeker in 1x klaar!