Home

Veja

Fashionable maar mét aandacht voor de planeet? Dan ben je bij Veja herenschoenen aan het juiste adres! De milieuvriendelijke en fair trade sneakers van Veja combineren mooie vormen en unieke designs voor jouw dagelijkse dosis style.

Lees meer
Veja V-10 Sneakers
165,00 98,95

Veja herenschoenen: fashionable & fair trade

Veja herenschoenen zijn perfect voor de man die op zoek is naar fashionable sneakers met aandacht voor de planeet. Veja is een Frans schoenenmerk dat vanaf oktober 2018 bestaat. Ondertussen is het gevestigd in vele landen en nu dus ook te shoppen bij ons. Je vind de Veja sneakers voor heren in diverse kleuren, zoals wit, zwart, groen, donkerblauw. De populaire sneakers zijn vaak herkenbaar door de grote V aan de zijkant, die opvalt door het kleurcontrast. Deze V is meestal in een andere kleur dan de sneaker zelf, zoals rood, geel, groen of grijs.

Het verhaal van Veja sneakers voor heren

Veja produceert milieuvriendelijke schoenen die op een fair trade manier gemaakt zijn. Veja gebruikt bij hun ontwerpen leer uit Uruguay, het kleuringsproces wordt daar afgerond met behulp van plantenextracten. Hierbij wordt geen gebruik gemaakt van chroom of andere zware metalen. Het katoen wat gebruikt wordt voor de sneakers is van Braziliaanse afkomst, de schoenzolen zijn gemaakt van rubber uit de Amazone waar veel rubberbomen groeien. Door het gebruik van deze rubberen bomen wordt het regenwoud van de Amazone behouden en verbeterd. Voor alle sneakers van Veja worden er 3 plastic flessen gerecycled. Ben jij dus op zoek naar nieuwe sneakers die ook nog eens goed voor het milieu zijn? Dan zit je bij dit merk goed!

Veja herenschoenen kopen bij Only for Men

Wil je Veja herenschoenen kopen? Bij Only for Men vind je een breed assortiment van Veja sneakers en herenschoenen van andere topmerken. Milieuvriendelijke sneakers met een verhaal, mooie vormen en unieke designs. Sneakers die jouw outfit net iets extra’s geven, omdat de schoenen op een speciale manier worden geproduceerd en ook nog eens erg stijlvol zijn.

Shop de Veja schoenen nu online in de webshop of kom langs in onze fysieke winkels! Of bekijk onze gehele sneakercollectie voor heren met nog meer stijlvolle designs. Wij verkopen naast Veja nog meer duurzame merken waarmee jij je milieubewust kan kleden.