Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2019/08/Almere-klein.jpg

Donderdag 5 september opening Only for Men Almere

Ben jij de eerste klant? Dan win jij een gratis Recall kostuum!

Wij openen 5 september de deuren van een geheel nieuwe winkel in Almere. Only for Men Almere wordt de zestiende winkel. Het pand heeft een oppervlakte van ruim 1.000 vierkante meter. Hier wordt een enorm assortiment mannenmode aangeboden, inclusief vele topmerken.

De opening vindt plaats op 5 september en start meteen met een spraakmakende openingsactie. Ben jij de eerste klant? Dan win jij een gratis Recall kostuum naar keuze. De tweede klant ontvangt een kostuum voor €10,- en de derde klant een kostuum voor €20,-. Dit loopt zelfs op tot de 34e klant. Dit mag je niet missen dus!

Openingsweek

De opening wordt naast de kostuumactie de hele week groots gevierd met scherpe dagdeals en diverse evenementen. Laat je schoenen weer glimmen door gespecialiseerde schoenpoetsers, kom langs bij de barbier of doe mee aan spijkerbroekhangen. En als je jouw gegevens achterlaat in de winkel maak je ook nog de hele openingsweek kans op €1.000,- shoptegoed! Kom jij langs bij Only for Men Almere?

Meer dan alleen een mannenmodewinkel

In de nieuwe winkel in Almere wordt het totaalconcept voor mannen duidelijk zichtbaar. Mannen moeten hier in één keer kunnen slagen. Naast het grote aanbod van de mooiste mannenmodemerken bestaat het aanbod uit meer. Zo kan de man bij ons altijd terecht voor de beste deals, een team van gespecialiseerde modeadviseurs, spectaculaire events én mannelijke openingstijden.

Nieuw winkelconcept met personal shopping

Almere zal onze eerste winkel zijn met een nieuw winkelconcept. In de winkel vind je extra groot horecagedeelte, directe vermaakservice en door de hele winkel kleinere kassablokken waardoor je niet lang meer in de rij hoeft te staan. Ook zal er een pop-upgedeelte zijn waar verrassende samenwerkingen getoond worden.  Tot slot wordt in deze winkel het personal shoppingconcept gelanceerd. Zo kun jij (eventueel samen met je vrienden) advies krijgen in een speciaal ingerichte ruimte met een drankje en natuurlijk één-op-één assistentie. Je kunt zelfs tegen vrienden racen in ‘Xbox playseats’. Wie zegt dat winkelen niet leuk is?

Adres: Citadel 14, 1315 VK te Almere

Deel dit bericht: