Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2019/06/kort.jpg

De korte broek voor heren: zó draag je hem! Dit zijn de tips om jouw favoriete herenshort op de juiste manier te dragen.

Wij mannen dragen graag een korte broek en al helemaal in de maanden juli en augustus. De korte broek voor heren is ideaal bij hoge temperaturen, maar staat ook nog eens erg stijlvol en trendy. Toch zijn er ongeschreven regels voor het op de goede manier dragen van het short voor heren. Lees hier waar jij op moet letten als je een korte broek draagt.

De korte broek: ideaal voor een middagje naar de stad, gecombineerd met je witte sneakers en casual overhemd. Maar hoe draag je de short nu écht goed? Onze tips zorgen ervoor dat jij je vol vertrouwen in je korte broek hijst!

Niet te kort

De uitstraling van het dragen van je korte broek valt of staat bij de lengte. Is je korte broek voor heren te kort? Dan lijk je net op een basketballer van eeuwen geleden. En daarnaast laat je dan ook nog eens je opvallend witte bovenbenen te veel zien. Houd dus bij het uitkiezen van je korte broek rekening met je binnenbeenlengte. Jouw short mag nóóit ‘too short’ zijn!

Niet te lang

Niet te kort betekent niet dat jouw korte broek heel lang moet zijn. Een te lange korte broek staat namelijk erg onverzorgd. Toch wordt de fout vaak gemaakt een short te dragen die over de knieën valt, vooral bij de oudere mannen onder ons. Let hier dus op: de korte broek komt tot nét boven de knieën en niet verder!

De juiste fit

De juiste lengte heb je, nu moet je nog zorgen dat je korte broek gestroomlijnd om je benen en achterwerk zit. Wanneer jouw short te wijd is, verpest het namelijk je uitstraling. Zorg er dus voor dat jouw favoriete korte broek voor heren, zeker aan de achterkant, goed aansluit op je lichaam en laat iedereen zien dat ook mannen mooie billen kunnen hebben!

Het juiste materiaal

Tijd om jouw ideale look te creëren door het materiaal te kiezen. Ga je voor een stoere, casual look? Kies dan voor een korte spijkerbroek voor heren. Wil je iets netter en klassieker de stad in? Kies dan voor een trendy chino short. De korte broeken voor heren zijn verkrijgbaar in vele soorten wassingen, kleuren, en prints dus kies de short waar jij je goed in voelt!

Let op je zakken

Onze laatste tip is een heel belangrijke voor de totaliteit van je outfit. Als je een korte broek draagt, zorg je ervoor dat je zakken niet te vol zitten. Een grote sleutelbos en dikke portemonnee in je broekzak vallen direct op. Zonde van je trendy uitstraling! Wees slim, kies voor een portemonnee van Secrid en laat je overbodige sleutels thuis!

Ook riemen zijn stijlvol in een korte broek? Lees hier meer over La Boucle riemen! 
Deel dit bericht: