Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2020/09/Interview-met-Patrick-van-den-Biggelaar-Only-for-Men.jpg

Patrick en zijn team brengen winkelgemak naar Limburg “Ik vroeg mijzelf al af wanneer Only for Men naar het zuiden zou komen.”

Patrick van den Biggelaar Only for Men Beek

Half oktober opent onze nieuwste winkel in het compleet vernieuwde winkelcentrum Makado in Beek. Toekomstig storemanager Patrick wordt ingewerkt door onze collega’s in Waalwijk, maar is er al helemaal klaar voor. “Een paar weken voor het nieuws naar buiten kwam dat Only for Men zou openen in Beek, vroeg ik mijzelf al af hoe lang het nog zou duren voor er een winkel in Limburg geopend zou worden.”

Met ruim 20 jaar ervaring als retail- en salesmanager bij onder andere Chasin’, Pandora en The Sting weet Patrick wel dat mode zijn roeping is. Het nieuws van de nieuwe winkel in het zuiden van het land kwam voor hem dan ook precies op het juiste moment. “Het wordt echt een aanwinst voor Limburg, zo’n concept bestaat daar naar mijn idee namelijk nog niet. Wel chique winkels, maar niet zo ongedwongen, uitgebreid en gemakkelijk zoals hier. Zo krijgen wij bijvoorbeeld niet alleen een bar, maar ook webzuilen, die ervoor zorgen dat we niemand teleur hoeven stellen als we iets niet op voorraad hebben. Dat is pas het complete plaatje.”

Toeleven naar oktober

“Voor ik verdere actie ondernam, ben ik zelf gaan kijken in het overdekte winkelcentrum. Ik zag dat het een enorme upgrade heeft gehad, met fijne winkels en horeca, en werd er enthousiast van. Ik kan overigens niet wachten om straks het winkelpand helemaal af te zien, nog zonder de ingehangen collectie. Het lijkt me bijzonder om te ervaren dat we die ruime winkel straks helemaal gaan vullen met onze collectie. Daarnaast zie ik mogelijkheden voor lokale samenwerkingen met bijvoorbeeld voetbalclubs als MVV of Fortuna, maar we gaan ons eerst als team neerzetten en ontwikkelen. Een goed team is immers de basis om onze klanten op een fijne manier te kunnen bedienen.”

“Een goede sfeer straal je weer uit naar de klant en als gevoelsmens vind ik dat belangrijk.”

Streven naar loyale klanten

Het team van Beek is bijna compleet en staat al in de startblokken. “Nicole en Francis worden ingewerkt door onze collega’s in Helmond en Veldhoven. Nicole wordt mijn assistent. Ik ken haar nog van mijn tijd bij Pandora. Francis is de expert als het aankomt op pakken en maatwerk. Het hele team komt uit de regio, barst van de werkervaring en heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Daarnaast is het een mooie mix van mensen met leeftijden tussen de 21 en 54 jaar, waar de sfeer onderling informeel en open is. Die goede sfeer straal je weer uit naar de klant en als gevoelsmens vind ik dat belangrijk. In mijn inwerktraject in Waalwijk merk ik bijvoorbeeld ook dat iedere klant die binnenkomt herkend wordt, een vaste modeadviseur heeft en in het systeem staat. Zulke loyale klanten creëren door een goede dienst te leveren met het team, daar wil ik in Beek ook naar streven!”

Van casual insteek naar gekleed totaalconcept

“Zelf ben ik nieuwsgierig naar de collectie van Dutch Dandies. In mijn werk ben ik vooral bekend met de casual merken en jeans gerelateerde mode, daarom ben ik juist enorm benieuwd naar de formele merken. Ik heb alvast een Dutch Dandies trui aangeschaft, je moet tenslotte zelf een ambassadeur zijn van je merk.”

Patrick en zijn team kan je vanaf oktober vinden in onze nieuwste winkel in Beek. Een compleet warenhuis voor mannen met ruim 1.000 vierkante meter aan mode en accessoires. Daarnaast kan je bij het winkelcentrum gratis parkeren en heeft de winkel een gezellige bar. Zo ben jij ook in Limburg in één keer klaar!

Deel dit bericht: