Mode
Met deze feestelijke schoenen stap jij stijlvol het nieuwe jaar in

Met deze feestelijke schoenen stap jij stijlvol het nieuwe jaar in

Jij weet inmiddels ook wel dat een goed paar schoenen je outfit kan maken of breken. Ook wanneer het aankomt op je feestelijke look. Wij zeggen; weg met die eeuwige sloffen en de joggingbroek! Met oudjaarsavond pakken we weer uit. Enneh… met deze stijlvolle schoenen, kan jij ook het nieuwe jaar aan. 💪

Met deze feestelijke schoenen stap jij stijlvol het nieuwe jaar in
rehab geklede schoenen grijs

1. Nette veterschoen met een feestelijke touch

We trappen af met de meest feestelijke schoen van het rijtje. Deze eyecatchers van REHAB zijn van leer.  Makkelijk te combineren én door de lichte glans extra feestelijk. Ga bijvoorbeeld voor een zwart pak met een wit overhemd of juist een lichte denim jeans met een coltrui. Zo heb je makkelijk van casual tot chic een look voor elke gelegenheid.

REHAB Geklede schoenen

Heb je het liefst voor iedere feestelijke gelegenheid een pak aan? Lees onze onderhoudstips voor pakken


giorgio geklede gesp schoenen donker blauw

2. Stijlvolle gespschoenen voor een nette look.

Trek je het liefst alles uit de kast voor een feestelijke outfit? Dan mogen deze nette Giorgio schoenen niet ontbreken! Ze zijn extra stijlvol door de donkerblauwe kleur en zilveren gespen. Draag deze Giorgio's onder je pak of casual onder een chino of donkere jeans. Ga voor een donkerblauw jasje en je outfit is compleet!

Giorgio Geklede schoenen
dutch dandies x greve chelsea boots bruin

3. Casual chique met Dandy chelsea boots

Ga jij in de winter het liefst voor een hogere schoen? Het hoeft niet altijd een veterlaars te zijn. Voor een zorgvuldig gekozen look, ga je voor Chelsea boots. Deze veterloze laarzen zijn tijdloos en super stijlvol. Deze dandy variant van beige suède is ook nog is makkelijk te combineren en extra stijlvol met een bijpassende riem!

Dutch Dandies x Greve Chelsea Boots

Nog meer outfitinspiratie met de Chelsea boot? Wij laten wij je onze favoriete outfits zien!


cycleur de luxe roubaix grijze sneakers

4. Veelzijdig en sportief met de Cycleur de Luxe sneaker

Een grijze sneaker is eigenlijk altijd goed. Deze kleur is namelijk makkelijk te combineren en voor zowel feestelijke als een casual gelegenheden. Ga je voor een sportieve look op oudjaarsavond -met bijvoorbeeld een cargo broek? Maak ‘m dan compleet met de sneaker van Cycleur de Luxe. De sneakers zijn gemaakt van leer, perfect voor de jaarwisseling en daarna!

Cycleur de Luxe Roubaix Sneakers