Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2018/04/verlovingsring-klein.jpg

Ga jij binnenkort een verlovingsring kopen?

Wij geven tips om deze keuze makkelijker te maken!

Je hebt eindelijk besloten om dat aanzoek te gaan doen. Én ook helemaal uitgestippeld hoe je dit gaat doen. Je wordt al zenuwachtig als je aan dit moment denkt. En dat is nog niet het enige, er komt nog iets bij waar jij totaal geen verstand van hebt: een verlovingsring kopen.

Wij begrijpen dat. En daarom hebben we hier zaken waar je op moet letten en extra tips op een rijtje gezet, om jou te helpen bij deze keuze. Scheelt jou weer heel wat stress.

1. Omgeving om hulp vragen

Een belangrijk onderdeel bij een verlovingsring kopen, is de omgeving van de bruid erbij betrekken. De moeder, vriendin of zus van je partner zal je al een stuk beter op weg kunnen helpen. Zij weten vaak goed wat de smaak is van de bruid. Je hoeft deze keuze echt niet helemaal alleen te maken!

2. Maat

De verlovingsring in een goede maat kopen is natuurlijk van essentieel belang. Je wilt niet dat je met een ring klaarstaat, die niet om de vinger van je partner past. Zorg er dus goed voor dat je achter de ringmaat komt. Je kunt hiervoor ook de omgeving inschakelen, maar je kunt ook (wel stiekem natuurlijk) een ring van je partner meenemen naar de winkel als voorbeeld.

3. Prijs

Bepaal vooraf wat je budget is voor de verlovingsring die je gaat kopen. Hierdoor wordt je keuze namelijk al een stuk minder breed en maak je het jezelf makkelijker. Diamanten zijn nou eenmaal prijzig..

4. Trends

Bij het kopen van een verlovingsring kun je ook rekening houden met de trends op het gebied van verlovingsringen. Dit verschilt natuurlijk per jaar en periode. Wat we tegenwoordig veel zien zijn de trends: een roségouden ring, een ring met drie diamantjes of een ring met een ovalen diamant. Dit zijn dus goede opties! Draagt je partner vaak meerdere ringen? Houd er dan rekening mee dat je verlovingsring te combineren is met andere ringen.

5. Afspraak maken

Als je de bovenstaande zaken voor jezelf op een rijtje hebt, kun je met een gerust hart een afspraak maken. Je kunt natuurlijk ook gewoon naar een juwelier gaan zonder afspraak, maar als het dan druk is kan het zijn dat ze niet alle tijd voor je hebben. Daarom is het altijd goed om een afspraak te maken. Je weet dan zeker dat je goed geholpen wordt en dat je uiteindelijke doel gaat lukken: een verlovingsring kopen.

Wil je het perfecte trouwfeest organiseren? Ook daar helpen we je graag bij! Lees hier hoe je dit doet.

Deel dit bericht:

2 Comments

  • Beste Simone,
   Bedankt voor je reactie. Bedoel je dat je wilt bestellen in onze webshop? Dit zou gewoon moeten kunnen, juist in Nederland en België. Zou je het nog eens willen proberen? Mocht het nog steeds niet lukken, kun je contact opnemen met onze klantenservice!
   Groet, Cherrel
   Team Only for Men

Geef een reactie