Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2017/10/White-Collar-Klein.jpg

How to dress like… White Collar Kleed je stijlvol als Neal Caffrey!

White Collar

Een avond op de bank in je pyjama kijkend naar een serie of film op Netflix. Dit is toch heerlijk? Bij Only for Men zijn we gek op de échte mannenseries. Bij deze series zijn de mannelijke hoofdrolspelers vaak ook erg modieus aangekleed. Wij geven je tips hoe jij je net zo kan kleden als deze personages. De vorige keer hebben we je tips gegeven over de personages van Peaky Blinders, Mad Men en Suits. Nu is het tijd voor de serie: White Collar.

White Collar is een Amerikaanse series. De serie gaat over Neal Caffrey, een slimme oplichter die een kat en muisspel speelde met de FBI. Na drie jaar wordt hij gepakt en in de gevangenis gestopt, waar hij uiteindelijk weer uit ontsnapt. Hij maakt een deal met een FBI-agent om witteboordencriminelen op te sporen aangezien hij veel informatie heeft over deze zaken. Krijgt hij een vervroegde vrijlating door goed gedrag of blijft hij in zijn oude rol hangen?

Kleed je als Neal Caffrey

Neal Caffrey is de hoofdrolspeler van White Collar. Hij kleedt zich altijd netjes en draagt dan ook veel kostuums. Dit geldt overigens ook voor de andere personages, zij zien er ook altijd netjes en verzorgd uit. Er is veel geld in mode gestopt bij deze serie. Dit is terug te zien aan de perfect op maat gemaakte pakken. Ze zijn precies op de personage afgestemd!

In de serie draagt Neal vaak een tweedelig kostuum. Vaak draagt hij donkere pakken of een mooi crèmekleurig kostuum. Onder het kostuum wordt vaak een wit overhemd gedragen met een stropdas. De outfit wordt afgemaakt met een hoed. Lees hier meer over deze outfit!

Het geheim van een goed kostuum

De pasvorm van een pak is enorm belangrijk. Bij Neal is te zien dat zijn pak goed aangesloten zit. Een pasvorm kan je outfit maken of kraken, de juiste maat en lengte geeft een hele andere uitstraling. Als je de pasvorm van Neal wilt dragen, kan je kiezen voor een classic fit, wat inhoudt dat het pak een normale pasvorm heeft. Als je van een slankere pasvorm houdt kan je kiezen voor tailored fit, slim fit of extra slim fit kostuum.

De perfecte stropdas met een wit overhemd

Onder zijn kostuum draagt Neal bijna altijd een wit overhemd. Deze overhemden hebben vaak langere kragen. Daarnaast draagt Neal ook altijd een stropdas, waar een mooie zilveren dasspeld bij gedragen wordt. De stropdas blijft zo perfect op zijn plek hangen, wat er strak en netjes uitziet.

Maak je outfit af met een mooie hoed

Soms draagt Neal ook hoeden bij zijn outfit, deze maken hem geheimzinniger en onbekender. Neal combineert de hoeden met zijn op maat gemaakte pak, de kleuren worden helemaal op elkaar afgestemd.

Wil jij ook een hoed dragen? Houd er dan rekening mee dat de hoed bij de vorm van je gezicht past. Als je een smal gezicht hebt, kan je het beste een hoed pakken met een bredere hoed rand, maar heb je een breder gezicht dan kan je deze beter wat kleiner houden. Een hoed is stijlvol en modieus en je kan een nette outfit casual maken door een hoed eraan toe te voegen.

Met deze tips kom je al een eind en creëer je de look van Neal. Wil jij je liever kleden als personages uit andere series? Lees hier dan hoe je je kleed als Harvey, Tommy of Don.

Deel dit bericht: