Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2018/03/kledingtrends-klein2.jpg

Kledingtrends zomer 2018 Deze trends mag je als man niet missen aankomende zomer!

Het duurt nog even maar we gaan langzaam aan richting de zomer. De temperaturen zijn aan het stijgen en we zijn al aan het dromen over die heerlijke vakantie. En: bij een nieuw seizoen hoort ook een nieuwe garderobe.

Welke kledingtrends mogen we als man absoluut niet missen aankomende zomer? Wij vertellen je meer over de kleuren, dessins en andere trends die we terug gaan zien in zomer 2018.

Kleuren
In de zomer gaan we de kleur groen veel terug zien in kleding. Dit loopt uiteen in allerlei tinten, van olijfgroen tot mint groen. Ook pasteltinten worden weer een grote trend, denk hierbij aan roze, lichtblauw en geel. In tegenstelling tot deze lichte kleuren hebben de T-shirts en polo’s juist neon kleurige accenten. Oftewel: veel verschillende soorten kleuren! Met groen zit je aankomende zomer in ieder geval goed.

Dessins
Per productcategorie zien we verschillende dessins deze zomer. Zo zie je bij overhemden vooral strepen terug komen. Voor kostuums en colberts wordt de ruiten trend doorgetrokken. Kom maar op met een zomerse garderobe vol verschillende printjes!

Comfort
Mannen vinden comfort belangrijk. En wat is nu beter dan deze comfort te combineren met elegantie en stijl? Om deze reden zie je steeds meer comfort terug komen in kleding. Zo zit er aankomende zomer veel stretch in jeans, chino’s en pantalons. Maar ook in bovenkleding is comfort belangrijk en bijvoorbeeld knitted shirts zijn dan ook steeds meer in opkomst. De comfortabele kleding is de oplossing om er verzorgd uit te zien op je werk, en er ook stijlvol uit te zien op een borrel met vrienden met kleding die ook nog eens heerlijk zit.

Loafers
Qua schoenen zien we deze zomer veel loafers. Loafers kun je perfect dragen onder een jeans of pantalon, ze zijn geschikt voor iedere gelegenheid. Daarnaast zitten deze schoenen heerlijk luchtig in de zomer en staan ze ook nog eens erg stijlvol!

Zakelijk en casual
De laatste trend die je deze zomer als man absoluut niet mag overslaan is een trend die we vorig jaar al in het straatbeeld zagen. Casual en zakelijke kleding wordt nog steeds veel met elkaar gecombineerd. Een goede combinatie is bijvoorbeeld een jeans met een colbert.

Groen, pastelkleuren en comfort in kleding staan dus voorop deze zomer. Voeg deze aspecten toe aan je outfit en je bent stijlvol gekleed volgens de laatste kledingtrends. Wil je je garderobe aanvullen met nieuwe zomer items? Kijk dan eens naar onze nieuwste mannenmode! Op naar de zomer!

Deel dit bericht: