Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2020/06/Outfits-Kiran-Badloe-Helden-Magazine.jpg

Kleed je als: Kiran Badloe Dit draagt de wereldkampioen windsurfen in Helden Magazine.

Outfit Kiran Badloe Helden Magazine

Augustus 2020 had het voor Kiran Badloe moeten gebeuren, de Olympische Spelen van Tokio. De tweevoudig wereldkampioen windsurfen vertelt in Helden Magazine over dé race die hem het ticket voor de spelen opleverde, zijn band met teamgenoot Dorian van Rijsselberghe en zijn relaxte houding op en rond het water.

Foto’s: Marcel Krijger voor Helden Magazine

Speciaal voor het juni-nummer werd Kiran gekleed door één van onze modespecialisten. Als verkooppunt van het oer-Hollandse merk Dutch Dandies, besloten wij de windsurfer in dit merk te steken. Dus wil jij net zo stijlvol gekleed als de wereldkampioen? Wij nemen de looks met je door.

Het sportieve maar stijlvolle pak

In het uitgebreide interview gaat Kiran in op de druk die op hem ligt om in Japan goud te behalen. Er is tenslotte maar één Olympisch ticket per klasse beschikbaar.  Dat zou een prachtige kroon op zijn carrière zijn, hij won tenslotte de afgelopen twee WK’s en het EK. Samen met Dorian trainde hij om te pieken in Tokio, nu moet hij het in 2021 voor het team waarmaken.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Only for Men (@onlyformen_fashion) op

 

Bij een sportieve man past geen stijf pak, maar het liefst comfortabele materialen met voldoende bewegingsvrijheid en een subtiele print. Het Dutch Dandies pak met een ruitpatroon is gemakkelijk te combineren in zowel formele als casual outfits. Een knitted overhemd zorgt voor extra draagcomfort. Daarmee kan je wel een gouden plak in ontvangst nemen!

 

Uiteraard is het jasje en de pantalon van het pak ook los te dragen. Ideaal dus om te combineren in zowel casual als formele outfits. Draag bijvoorbeeld de pantalon eens met een goede witte polo en idem sneakers. Perfect voor een dagje wandelen over de boulevard.

Het geruite colbert

De concurrentie tussen het zeilteam zorgde ervoor dat Kiran een enorme stimulans had om harder te blijven werken. In de loop der jaren ging zijn teamgenoot Dorian van idool, naar mentor naar vriend of zelfs broeder.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Only for Men (@onlyformen_fashion) op

 

Sportman of niet, een goed colbert is nooit weg in je garderobe. Een frisse kleur of print zijn ideaal voor de lente-en zomermaanden en maken van een gewone outfit al snel eentje met een uitgesproken stijl.

 

De lichte pantalon met het grijze colbert

Kiran Badloe zegt zelf na Tokyo 2020 nog één, twee of misschien wel drie keer naar de Spelen te willen. In training voor de spelen van 2024 in Parijs wordt Sil Hoekstra zijn sparringspartner.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Only for Men (@onlyformen_fashion) op

 

Kiran is trots op hoe gaaf de sport is. Daarom werden Kiran Badloe en Dorian van Rijsselberghe het afgelopen jaar op de voet gevolgd voor de Videolandserie ‘Helden van de Spelen: Broederstrijd’.

 

De laatste look van de windsurfer is een veelzijdige met een samengesteld pak en zomers overhemd. Een pantalon combineren met een los colbert is een goede optie om wat meer te variëren met nette outfits.

Wij wensen deze sportheld ontzettend veel succes in zijn trainingen ter voorbereiding op de Olympische Spelen.

Meer stijlinspiratie? Lees dan: Kleed je als De Mol!” of doe inspiratie op met de dresscode summer chic.

Deel dit bericht: