Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2018/04/Trouwen-klein.jpg

Man vraagt vriendin ten huwelijk via een billboard op de A2

En wat was haar reactie?

Eind februari stond Heidi voor de grootste verrassing van haar leven. Vriend Björn vroeg haar namelijk ten huwelijk via een billboard langs de drukke A2 ter hoogte van Zaltbommel. Gelukkig zat zij zelf niet achter het stuur, de tranen van geluk kwamen al voor de afslag naar het billboard.

Björn en Heidi leerden elkaar vijf jaar geleden kennen op het werk. Zij had zich al neergelegd bij het feit dat hij niet wilde trouwen. Als Björn dan toch een aanzoek zou doen, moest het groots en bijzonder. Op 24 februari hing zijn foto met aanzoek dan ook op een scherm van 12 bij 9 meter, terwijl hij haar vertelde dat ze naar de bouwmarkt gingen voor nieuwe meubels.

Tranen van geluk
Haar grote ogen en tranen bij het zien van de boodschap zeiden genoeg. Direct namen ze de afslag om even stil te staan bij het billboard. Daarna zijn ze doorgereden naar de juwelier om de verlovingsring uit te zoeken. Familie en vrienden reageerden vol ongeloof en zeer positief, al dachten veel mensen dat de foto van het billboard een knap staaltje Photoshop was.

Huisje, boompje… trouwdatum
Heidi en Björn willen graag vol aandacht een plezier toeleven naar de grote dag. Gezien zij nu druk bezig zijn met de mogelijke bouw van hun nieuwe huis denken ze pas na de verhuizing na over hun trouwdag, uiteraard ook met een bijzondere twist. Björn heeft in ieder geval een geheim wapen wat hij meeneemt voor een goed huwelijk: “Hier kan ik kort over zijn. Niets moet, alles kan en mag!”

Actie van mannenmodeketen
Het originele aanzoek werd geïnitieerd door herenkledingwinkel Only for Men. In januari 2018 gingen zij op zoek naar de grootste Casanova van de lage landen om op hun billboard te prijken om aandacht te vragen voor de trouwcollectie van de modeketen. Björn heeft dan ook een prachtig trouwkostuum gewonnen met zijn aanzoek. De foto van het koppel en de boodschap dat Heidi ‘ja’ heeft gezegd, prijkt deze week en volgende week op dezelfde zuil langs de A2.

Heb jij ook trouwplannen? Wij geven je hier wat tips om de juiste verlovingsring te kopen!

Deel dit bericht:

Geef een reactie