Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2019/11/Bar-Restaurant-Bitemark.jpg

In-house restaurant Bitemark bij Only for Men Alkmaar geopend

Uniek horeca-initiatief waar fashion en food samenkomen

Bitemark Alkmaar Restaurant Bar

Vol trots openen we de deuren van het eerste in-house restaurant op de Noorderkade te Alkmaar, genaamd Bitemark. Een uniek lokaal horeca-initiatief op steenworp afstand van het centrum. Ideaal om een dag winkelen af te sluiten met een drankje.

In het restaurant kan je op ieder moment van de dag genieten van een eerlijke maaltijd, klaargemaakt met duurzame streekproducten. Denk aan biologisch vlees van de Lindenhof, overheerlijke bitterballen van het Texelse Peek en verse Noordzeevis. Omdat Bitemark onderdeel is van de Corner Bakery, kan je ook genieten van een heerlijk ontbijt of relaxte lunch.

Bitemark voor het hele gezin

Liever een romantisch diner met je partner of een avondje uit met het gezin? De uitgebreide kaart biedt enorme keuze en houdt rekening met verschillende diëten. Bijvoorbeeld een Alkmaars kaasplankje, glutenvrije broodmix, oesters of een veganistische massaman curry. Ook aan de kleine eters is gedacht. Bescheiden porties van onder andere vis, kip of saté met frietjes en een kleine verrassing. Zo wordt een dagje Alkmaar met het gezin echt een ervaring.

 

Proef de warme sfeer

Gastheer Benjamin de Wit en chef-koks Marcel Driesenaar en Peter Slinkman zorgen ervoor dat bezoekers het aan niets ontbreekt. Kwaliteit en service staan hoog in het vaandel, zonder de warme persoonlijke sfeer te verliezen. Zo hebben beide chef-koks verschillende koks opgeleid en heeft Peter ervaring op sterrenniveau. Al met al een plek waar je met je partner heerlijk kan genieten.

Fashion en food komen samen

Omdat winkelen hongerig maakt, is de locatie bij onze winkel ideaal. Gemak en beleving staan bij ons immers centraal en dat komt ook tot uiting bij Bitemark. Vind je nieuwe outfit en accessoires binnen 1.500 vierkante meter mannenmode, drink een biertje aan de bar of geniet van een heerlijk diner als afsluiting van een dag shoppen in Alkmaar.

 

Bitemark bij Only for Men Alkmaar
Eten bij Bitemark in Only for Men

Adres: Noorderkade 122, 1823 CJ Alkmaar

Openingstijden:
Maandag t/m zondag 09.00 – 22.00 uur
(dus ook wanneer Only for Men Alkmaar niet geopend is).

Deel dit bericht: