Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2019/12/monochroom-kleding-tips.jpg

Trend: Ton sur ton outfits Trendy in dezelfde kleurtint.

Trend monochrome herenkleding

Je kleding stijlvol combineren kan soms ontzettend lastig zijn. Heb je een gaaf gekleurd jasje gekocht, weet je niet hoe je deze in hemelsnaam draagt met de rest van je garderobe. Heb jij even geluk! Ton sur ton, ofwel kleur op kleur, is niet alleen de trend.. het is ook super gemakkelijk.

Bij een outfit waar je kleur op kleur combineert, draag je al je items in een verschillende tint van dezelfde kleur. Deze trend staat ook wel bekend als de monochrome trend. Het voordeel van deze gouden combo? Je gaat er nooit mee de mist in!

Alles in één kleur

Hoewel de regel gemakkelijk te onthouden is, is het wel goed om te weten hoe je de verschillende kleurtinten combineert. In principe wijk je niet meer dan twee tinten af van de basiskleur in jouw outfit. Dus jouw zwarte colbert combineer je met een antraciet chino, een grijs overhemd en zwarte stropdas- of andersom natuurlijk. Ideaal dus wanneer je jouw maatpak wil combineren met een passend overhemd en de perfecte stropdas!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Only for Men (@onlyformen_fashion) op

 

“Draag je alles in één kleurtint? Dan laat je outfit je langer lijken!”

Jouw ton sur ton kleur kiezen

Kies voor een kleur die goed past bij je huidskleur en haarkleur. Zo kan donkerrood of een diep oranje prachtig staan bij een lichtere huidskleur en donker haar en grijs bij een getinte huidskleur. Weet je de kleur nog niet zeker? Dan is zwart of blauw altijd een goede optie om mee te starten. Ziet er al snel uit alsof je uren over je kleding hebt nagedacht, terwijl je eigenlijk gewoon een blauwe broek en blauw overhemd uit je kast hebt getrokken. Makkelijk zat toch?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Only for Men (@onlyformen_fashion) op

Ton sur ton gemakkelijk combineren met je overhemd en trui? Lees dan “Het overhemd onder je trui”.

Accessoires kiezen

Je schoenen en accessoires zoals een stropdas of pochet mogen meedoen met het effen kleurenfeestje of juist voor nét dat beetje extra zorgen door een kleur te kiezen die van je outfit afspat. Bijvoorbeeld een koperkleurige stropdas bij een overwegend blauwe outfit of een rood pochet wanneer je overwegend zwart draagt.

Deel dit bericht: