Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2016/11/OFM.jpg

Waarom je bij Only for Men wilt werken

We leggen het je even uit.

Only for Men groeit ontzettend hard. Zo hard dat nieuwe talenten altijd welkom zijn! Wij zitten vol met ideeën, maar zonder jou kunnen we dat niet realiseren. Begint jouw hart sneller te kloppen en wil je werken bij één van de leukste bedrijven van Nederland? Dan ben je hier op het juiste adres. We leggen je uit waarom jij wilt werken bij Only for Men.

Only for Men is een mannenmodeketen die scherp inspeelt op de behoeften van de moderne man. Of je nu geïnspireerd wilt worden of juist snel en zakelijk wilt slagen: bij Only for Men kan het. Onze winkels zijn doordachte one-stop-shops waar klanten worden verrast met een prijs-kwaliteitsverhouding die ongekend is in de markt. Wij zorgen ervoor dat onze klanten terecht kunnen voor hun totale outfit, inclusief schoenen, accessoires en lifestyle artikelen. Gemak en service zijn speerpunten, dus bij ons werken professionals met verstand van mode.

In de winkel
Heb je affiniteit met mannenmode en zoek je een baan als verkoopmedewerker of storemanager in de retail branche, dan ben je bij Only for Men aan het juiste adres. Met 14 fysieke winkels verspreid over Nederland zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe modeadviseurs. Dankzij onze eigen Academy word je iedere dag beter in je werk. Verder bieden wij doorgroeimogelijkheden, een fantastische werksfeer en ruimte voor inbreng van je eigen ideeën, ongeacht hoe lang je al bij ons werkt.

Op kantoor
Ook op kantoor wordt er vaak naar nieuw talent gezocht. Kom werken op bijvoorbeeld de HR-afdeling van Only for Men. Je takenpakket bestaat uit bijvoorbeeld het opzetten en beheren van het personeelsbeleid, het voorbereiden van beoordelings- en functioneringsgesprekken en het opzetten en coördineren van opleidingen en trainingen. Werken bij Only for Men is werken in een bedrijf dat constant beweegt en in ontwikkeling is. Het is dus belangrijk dat je je goed aan kunt passen in verschillende situaties en snel kunt schakelen in deze groeiende en bloeiende werkomgeving.

Stage
Ben je nog student? Kom stage lopen bij Only for Men! Studeer je bijvoorbeeld in de richting van Marketing & Communicatie, dan hebben we vaak wel een plekje voor je vrij. Voor de webwinkel van Only for Men zijn we vaak op zoek naar leergierige en enthousiaste studenten, met interesse voor e-commerce. Help mee aan de SEO optimalisatie van de website en de blog. Houdt de blog up-to-date en analyseer website traffic, conversies en KPI’s. Ligt jouw interesse meer bij e-mailmarketing? Kom ons dan ondersteunen bij het optimaliseren van mail templates, het opmaken van e-mailnieuwsbrieven en bepaal welk onderwerp we gaan behandelen in de nieuwsbrief van komende week. Je komt terecht in een jong en enthousiast team op het kantoor in Geldermalsen. Het is mogelijk een stageopdracht uit te voeren en je hebt tijdens je stage veel vrijheid en mogelijkheid voor eigen inbreng.

Bovenstaande vacatures zijn maar een kleine greep uit de mensen die wij nodig hebben. Wil jij graag meehelpen aan de groei van Only for Men en werken in een dynamisch bedrijf met enthousiaste collega’s? Bekijk dan hier al onze huidige vacatures. Misschien zit er iets voor je bij!

Deel dit bericht: