Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2018/06/bioscoop-klein.jpg

Wil jij een thuisbioscoop creëren? Dat kan met deze mini beamer!

Het bedrijf Xiaomi heeft al vele leuke gadgets gelanceerd. Vaak ook voor een fijne prijs. En nu komen ze weer met iets nieuws, waar wij nu al fan van zijn. Namelijk een mini versie van een beamer.

De Xiaomi MIJIA beamer is een goedkopere en kleinere versie van de Mi Laser Projector. Aangezien deze erg duur was, zijn we heel blij dat het bedrijf nu met een alternatief komt die enigszins wel betaalbaar is.

Een 120 inch scherm
Maar wat kun je hier nu precies mee? De beamer projecteert een beeld van 40 tot 120 inch, wat overeenkomt met een beelddiagonaal van 101 tot 304 cm. Oftewel: je favoriete series en de beste films kun je vanaf nu op een enorm beeld bekijken, in je eigen woonkamer (als je een grote muur hebt, waarop je dit beeld kunt projecteren). Let hierbij wel op, de beamer moet wel 3 meter vanaf de muur staan.

Helder beeld én geluid
De beamer heeft een projectie ratio van 1:1:1, wat er voor zorgt dat de beelden binnen drie seconden scherp zijn met autofocus. Ook worden er 5 procent helderdere beelden geleverd, dankzij de 2,07 miljoen reflectieve lenzen. Dat klinkt goed! En niet alleen het beeld is goed geregeld, ook aan het geluid is gedacht! De beamer heft namelijk geluidseffecten zoals in de bioscoop, met een 10 watt dual-speaker met een dual-passive audiosysteem.

Wil jij hem ook?
Wij zijn overtuigd en willen er zeker een aanschaffen om thuis een heerlijke thuisbioscoop te creëren. Mocht jij ook geïnteresseerd zijn, vanaf deze maand is hij in China te koop bij: Xiaomi Mall, Youpin en JD.com. Een reisje naar China dus. Of hopelijk komt de beamer snel bij ons op de markt!

Deel dit bericht: